Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011
Πένες με Σπανάκι, Φέτα και Ελιές
Υλικά
1 κιλό πένες
1/2 κιλό σπανάκι
400 γρ φέτα (εγώ βάζω τρίμματα)
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι άνηθο
20 ελιές ΜΗ κουκουτσούχες - θρούμπες
1 χούφτα κουκουνάρι καβουρντισμένο
Βράζουμε τα μακαρόνια, στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι,σπανάκι,άνηθο
Μόλις μαραθεί το σπανάκι ρίχνουμε τη φέτα και τις ελιές
Μόλις λιώσει η φέτα ξαναβάζουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε
Στο τέλος ρίχνουμε και το κουκουνάρι
Σημείωση...κρατάμε και λίγο νερό από τα μακαρόνια και το ρίχνουμε στο τέλος για να μην είναι «στεγνά»
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)