Τετάρτη 11 Απριλίου 2012
Λιχουδιές με αβγά βραστά : #2 Ρυζοσαλάτα (παιδικό)
Υλικά (για 4 άτομα)
2 φλ.τσ. ρύζι μακρύκοκκο βρασμένο
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
2 ψιλοκομμένα αβγά βρασμένα
2 φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν (βρασμένα)
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
1 τριμμένο καρότο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι
Παρασκευή
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζουμε το ρύζι, τα κρεμμύδια, τα αβγά, ζαμπόν/γαλοπούλα, καρότο, σέλερι, γιαούρτι, μαϊντανό, ελαιόλαδο και αλάτι.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σαν ελαφρύ βραδινό ή πρόχειρο γεύμα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου