Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011
Πένες με Σπανάκι, Φέτα και Ελιές
Υλικά
1 κιλό πένες
1/2 κιλό σπανάκι
400 γρ φέτα (εγώ βάζω τρίμματα)
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι άνηθο
20 ελιές ΜΗ κουκουτσούχες - θρούμπες
1 χούφτα κουκουνάρι καβουρντισμένο
Βράζουμε τα μακαρόνια, στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι,σπανάκι,άνηθο
Μόλις μαραθεί το σπανάκι ρίχνουμε τη φέτα και τις ελιές
Μόλις λιώσει η φέτα ξαναβάζουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε
Στο τέλος ρίχνουμε και το κουκουνάρι
Σημείωση...κρατάμε και λίγο νερό από τα μακαρόνια και το ρίχνουμε στο τέλος για να μην είναι «στεγνά»