Υλικά
1 κούπα ζάχαρη
1 μπέικιν
1 βιτάμ ή 1 ποτήρι λάδι( ότι έχετε αλλα να ξέρετε γίνονται βαριά με ελαιόλαδο)
3 αβγά
1/2 πορτοκάλι ή λεμόνι +ξύσμα
1 βανίλια
περίπου 3 κ 1/2 κούπες αλεύρι
Εκτέλεση
Τα αβγά : χτυπάτε πρώτα τον κρόκο και μετά το ασπράδι λίγο.
Όλα τα υπόλοιπα τα ρίχνεται μαζί εκτός από το αλεύρι και τ' ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε τα αβγά και τέλος σιγά-σιγά το αλεύρι.
Όταν γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια είναι έτοιμα για πλάσιμο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.