Υλικά
4 φέτες ψωμί του τοστ
1 αβγό χτυπημένο σε μπολ με
2 κουταλιές γάλα φρέσκο και
1/2 κ.γ. ζάχαρη
Λίγη κανέλα
Παρασκευή
Χτυπάτε στο μπολ το γάλα με το αβγό και τη ζάχαρη.
Βουτάτε τις φέτες του τοστ μέσα να ρουφήξουν και τις ψήνετε (μπορείτε να τις τηγανίσετε χωρίς λαδι σε αντικολλητικό τηγάνι για πιο υγιεινά).
Μόλις γίνουν ρίχνετε λίγο μέλι και κανέλα από πάνω.
Δεν μπορώ να πω κουβέντα για τις αβγόφετες, ξυπνάνε παιδικές μνήμες!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπόσο σε νιώθω! :)
ΑπάντησηΔιαγραφή