Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 2 ξερά
3 αυγά
άνηθο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
προαιρετικά : φρέσκια ρίγανη και δυόσμο
Παρασκευή
Τρίβω και στραγγίζω τα κολοκυθάκια.
Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί και προσθέτω τόσο αλεύρι ώστε να κάνω τον χυλό μέτριο (ούτε σφιχτό-ούτε αραιό, σαν λουκουμάδες).
Τηγανίζω (εμείς πάντα σε ελαιόλαδο) ρίχνοντας χυλό στο τηγάνι με το κουτάλι...σαν λουκουμάδες!
Καλή όρεξη!