Τετάρτη 18 Μαΐου 2011
Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ !
Υλικά
Πατάτες
4 ντομάτες τριμμένες ή 1/2 κουτί σάλτσα τύπου Pumaro
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο
Ρίγανη
Μαύρο πιπέρι
Μαϊντανός
Λάδι
2 φύλλα δάφνη
1/2 της κατσαρόλας νερό και αν χρειαστεί συμπληρώνω με ζεστό νερό
προαιρετικά 3 μεγάλα λουκάνικα (βραστά) (tip της μαμάς)
Παρασκευή
Κόβω τις πατάτες στα 2 ή 3 κομμάτια (ανάλογα το μέγεθος της πατάτας), και αφού έχω ρίξει όλα τα παραπάνω στην κατσαρόλα, βάζω και τις πατάτες, συμπληρώνω με το νερό και βράζω για 1/2 ώρα περίπου.
Αν βάλω τα λουκάνικα ΔΕΝ βάζω την δάφνη.
Καλή όρεξη!!
Σημείωση : Του πάει και το σέλινο οι πολύχρωμες πιπεριές!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου