Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κολοκυθοκεφτέδες



Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 2 ξερά
3 αυγά
άνηθο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
προαιρετικά : φρέσκια ρίγανη και δυόσμο 

Παρασκευή
Τρίβω και στραγγίζω τα κολοκυθάκια.

Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί και προσθέτω τόσο αλεύρι ώστε να κάνω τον χυλό μέτριο (ούτε σφιχτό-ούτε αραιό, σαν λουκουμάδες).

Τηγανίζω (εμείς πάντα σε ελαιόλαδο) ρίχνοντας χυλό στο τηγάνι με το κουτάλι...σαν λουκουμάδες!

Καλή όρεξη!