Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Λαβράκι στην λαδόκολλα!



Υλικά 
2 λαβράκια μεγάλα
λίγο ελαιόλαδο
2 λεμόνια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο
μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζω, πλένω και ταμπονάρω τα ψάρια με χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα υγρά.
Αλατοπιπερώνω
Κόβω αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα. Βάζω την λαδόκολλα πάνω στο αλουμινόχαρτο.
Κόβω σε φέτες τα λεμόνιακαι στρώνω 3-4 φέτες πάνω στην λαδόκολλα
Ψιλοκόβω τα κρεμμυδάκια και σκεπάζω τα λεμόνια
Τοποθετώ επάνω το ψάρι
Βάζω στην κοιλιά του 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο
Ρίχνω λίγο ελαιόλαδο κατά μήκος του ψαριού
Τέλος ρίχνω από πάνω και τον μαϊντανό

Τυλίγω σαν καραμέλες τα ψάρια και ψήνω στους 200 βαθμούς στον αέρα για 45-50 λεπτά.

Σερβίρω σκίζοντας κατά μήκος με μαχαίρι το αλουμινόχαρτο και την λαδόκολλα!

Μυρίστε...

Συνοδεύω με πατατοσαλάτα.

Καλή όρεξη!